Training op de IJsbaan Haarlem

Personal Training op de IJsbaan in Haarlem

Move2sport geeft zowel Personal Training als Smallgroup trainingen zowel zomers als in de winter trainingen op de ijsbaan in Haarlem.

Zomers Personal Training gericht op jou doelstelling(en) en ook in groepsverband bijv. familie, vrienden en collega`s, s`winters geven wij schaatsles/training op de ijsbaan.

In de winter geven wij natuurlijk ook Personal Training maar dan op diverse locaties of kies je eigen locatie.

 

Haal het beste uit jezelf! 

Ben je klaar om alles uit jezelf te halen, wij helpen je om je doelstelling(en) te behalen.

Door specifieke en vooral persoonlijke doelen op te stellen gaan we aan de slag op de meest effectieve wijze.

Personal training is de oplossing voor iedereen die zijn doelstelling(en) wil behalen en of verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft. Trainen met een personal trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat en harder traint. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Dus maak een afspraak voor een intake gesprek, in dit gesprek kijken we of het bij je past en welke trainingen gaan we doen, daarna volgen we een stappenplan

Move2sport is er voor JOU met persoonlijke aandacht of je nu wilt afvallen, je spiermassa opbouwen, sportspecifiek of je conditie op pijl wilt brengen wij hebben aandacht voor jou resultaat, wij streven er naar voor een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

Waarom Personal Training:

Daar waar jezelf niet in slaagt om je doelstelling(en) te behalen zullen wij jou bijstaan om je fysieke en mentale ambities waar te maken, iedereen is verschillend dus is een persoonlijke aanpak gewenst om je doelen te behalen.

-          Doel gericht trainen.

-          Stok achter de deur.

-          Motivatie.

-          Technische vaardigheden.

-          Persoonlijk schema en advies.

-          Maximaal resultaat.

-          Veilig trainen.

-          Samen trainen.