Wat vinden onze leden van Move2sport

Wat vinden de leden van Move2sport?

Wij hebben gevraagd wat de leden vinden van sporten bij Move2sport. Hieronder vindt u de verhalen van onze leden in eigen bewoording.

Jens van der Burg verteld over Move2sport

Jens van der Burg

Ik ben Jens en ben 17 jaar oud, ik was een jaar geleden op zoek naar een sportschool. Ik heb met andere vrienden bij de grote sportscholen getraind maar dit beviel me niet, geen begeleiding of je moet ervoor betalen.

Toen ben ik door een paar jongens uit me oude klas meegegaan naar Move2sport.

Dit beviel me erg goed omdat ik niet alleen een heel schema kreeg toegewezen toen ik begon met trainen maar ook meteen de goede technieken kreeg aangeleerd. De techniek is heel belangrijk als je begint met trainen of zelfs als je al een tijdje aan het trainen bent, er is altijd wel wat te leren.

Ik kreeg veel persoonlijke aandacht op mijn training en mijn voeding, ik heb veel vooruitgang geboekt en ben erg tevreden met de resultaten. Er is altijd een goede sfeer in de sportschool en er zijn veel leuke en aardige mensen. Ook als je niet in je eentje wil trainen kan je altijd jezelf inschrijven voor een leuke groepstraining die gericht zijn op conditie maar ook op kracht en snelheid. Daarom ben ik hier gaan trainen en blijf ik ook trainen.

Kom je ook?

Sonja van de Putte verteld over Move2sport

Sonja van de Putte

In april 2013 liep ik met een hernia en kon ik bijna niets. Van de fysiotherapeut kreeg ik oefeningen mee naar huis en ging daar mee aan de gang. Heel langzaam kwam er verbetering in mijn situatie maar op het moment dat de klachten afnemen stopt ook de motivatie om thuis oefeningen te doen!

Toen heb ik besloten om naar Move2sport te gaan. Mijn zoon was al twee jaar lid van deze sportschool en had het prima naar zijn zin.Voor mij belangrijk, de sportschool zit bij mij om de hoek dus bij elke weersomstandigheid te bereiken.

Wat een gezelligheid. De sportschool is zeer kleinschalig en straalt warmte uit. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten, en doet wat hij/zij kan. Richard is een zeer gedreven man en verstaat zijn vak. Hij hoort en ziet werkelijk alles en heeft echt plezier in zijn werk. Hij is altijd in de buurt om te corrigeren met bepaalde oefeningen.

Nu 2,5 jaar later zit ik veel beter in mijn vel en sport nog veel meer dan ik ooit had gedacht. Van rugklachten heb ik helemaal geen last meer!

Sonja van de Putte verteld over Move2sport

De familie Spikker

Sporten! En waarom bij Move2Sport?
Bewegen is goed voor lichaam en geest vooral regelmaat, zo luidt het advies. En bevordert tevens een soepele "oude" dag.

Na verschillende sportscholen te hebben bezocht, zijn wij bij Move2Sport in Santpoort terecht gekomen. Na een bezoek en goed inhoudelijk gesprek over onze wensen, hebben wij ons daar aangemeld. Inmiddels al weer een aantal jaren met veel plezier actief lid. De persoonlijke benadering, de accommodatie en ook de leden, zorgen voor een bijzonder prettige- en sportieve sfeer voor jong en oud. We voelen ons daar op ons gemak.

Al met al een sportschool waar men oog heeft voor alles wat te maken heeft met goed verstandig bezig zijn. Het sporten is altijd onder begeleiding van geschoold- en gekwalificeerd personeel, waarbij verantwoord bezig zijn centraal blijft staan. De sportschool staat garant voor een gezonde levensstijl, maar ook hier geldt: "eigen inzet is bepalend voor het gewenste resultaat", niets voor niets.

De nieuwe naam van de sportschool straalt uit dat zij met de tijd meegaan, terwijl ook het verhogen van kwaliteit centraal blijft staan. Mede hierom zijn en blijven wij hier graag komen om aan onze conditie te werken en voelen ons er goed (steeds beter) bij

Peter Hoenderdos verteld over Move2sport

Peter Hoenderdos

Waarom zo vaak naar de sportschool En waarom bij Move2Sport?

Deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden. Ik ga frequent omdat ik allereerst mijn lijf soepel en in goede conditie wil houden. Maar misschien is het net zo belangrijk dat ik er altijd vrolijk en met een zeker 'geluksgevoel' vandaan kom.

ik ga naar Move2sport vanwege de kleinschalige sportschool en de adviezen op maat, zowel bij de intake en tijdens het sporten zelf. Ook de goede en prettige begeleiding door de trainers/coaches, die weten waar ze mee bezig zijn.

Verder nog de groepstrainingen waar je in alle vrijheid aan kan deelnemen en de grote verscheidenheid aan apparatuur. het lekkere sfeertje dat er met name op de ochtenden is, met medesporters van dezelfde leeftijdscategorie. Ook de 'koffiehoek' waar het direct aansluitend op het sporten goed toeven is met alle ruimte voor goede gesprekken.