Lidmaatschappen 2018

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen of sporten heel belangrijk is voor lichaam en geest en het is natuurlijk zo dat je lichaam het belangrijkste bezit is en dat je daar heel zuinig op moet zijn.

Daarom willen we je adviseren bij de keuze van het lidmaatschap dat bij jou het best bij jou past dit is belangrijk omdat het lichaam ook een herstel periode nodig heeft.

Wanneer je bij ons komt trainen is het gebruikelijk dat we eerst een intake gesprek houden. Dit houdt in een medische vragenlijst een conditietest  en bespreken je doelstelling(en).

Met deze gegevens zullen wij je adviseren welk abonnement voor jou het meest geschikt is en een persoonlijk schema voor je op te stellen. Bij Move2sport hebben we diverse lidmaatschappen.

 

Onze lidmaatschappen, per 1 januari 2019

Move2basis

Met dit lidmaatschap kun je 1x per week trainen en is uiterst geschikt voor mensen die 1x per week willen trainen voor bijvoorbeeld onderhoud of in dezelfde week meerdere sporten intensief beoefenen.

Lidmaatschap voor onderhoud en sportspecifieke trainingen.

€ 35.50 per maand Per kalendermaand opzegbaar
€ 33,50 p/maand Jaar abonnement, opzegbaar per jaar rekening houdend met 1 kalendermaand.

Move2extra

Wanneer je verder geen sporten beoefent en je toch wel resultaat wilt behalen dan kun je het beste meerdere malen in de week je lichaam trainen, let wel op je herstel periode. Dit pakket is heel geschikt voor preventief trainen bijv. rug training of na een operatie van knie of heup wanneer je klaar bent bij de fysiotherapeut.

Lidmaatschap voor opbouw.

€ 47.00 per maand Per kalendermaand opzegbaar
€ 43.50 p/maand Jaar abonnement, wordt automatisch verlengd, opzegbaar per jaar met 1 kalendermaand.

Move2kids 8 t/m 12 jaar

Wanneer je nog op de basis school zit kun je bij ons meedoen met de kidsfit op de woensdag middag van 13:30 Ė 14:30uur. Deze training staat vooral in het teken van plezier, coŲrdinatie, en op speelse wijze kracht uithoudingsvermogen.

Lidmaatschap voor kids verbeteren van mentaal en fysiek.

€ 23.00 per maand
Per kalendermaand opzegbaar.

De schoolvakanties zijn er geen trainingen, de kosten van het lidmaatschap is hierin verrekend.

Move2jeugd 14 tot 21 jaar

Wanneer je nog geen 21 jaar bent kun je bij ons onbeperkt sporten voor een gereduceerd tarief, Wij willen graag dat de jeugd verantwoord een sport beoefend en  wel met alle begeleiding. Bij ons kan dat, samen met je trainer bepaal je jouw haalbare doelstellingen op een veilige manier.

Lidmaatschap jeugd onbeperkt veilig trainen.

€ 26,00 per maand
Per kalendermaand opzegbaar.

Move2student

Een passend abonnement speciaal voor studenten omdat we weten dat studenten het geld hard nodig hebben en toch willen sporten! En dat sporten ook goed is voor ze om mentaal te kunnen ontspannen ook worden de hersenen extra geprikkeld door sporten. Een goed lidmaatschap zodat je niet meer hoeft te twijfelen of een excuus hoeft te verzinnen. Onbeperkt sporten onder begeleiding van onze trainers.

Lidmaatschap voor studenten die aan hun lichaam willen werken.

€ 29,50 per maand(op vertoon van een geldige studentenpas)
Per kalendermaand opzegbaar.

Move2familie

Om dat sporten zeer belangrijk is maar voor het hele gezin best duur kan zijn. Daarom heeft Move2sport dit  lidmaatschap voor het gehele gezin. Sporten is goed voor lichaam en geest en brengt het gezin bij elkaar. Onbeperkt trainen mag individueel maar ook met zijn allen tegelijk dus een toegangspas hoeft niet door gegeven te worden.

Lidmaatschap voor het hele gezin.

€ 106.50 per maand(allen op het zelfde adres ingeschreven, max 4 personen)
Jaar abonnement, wordt automatisch verlengt, rekening houdend met 1 kalendermaand opzegbaar.

Move2duo-basic

Een abonnement voor vrienden, collega's of familie om samen 1x per week te sporten, dit is leuk en effectief maar ook motiverend. Bij ons mag je ook apart trainen. Zo houd je het langer vol en zullen de resultaten sneller zichtbaar worden. Voor een aantrekkelijke prijs dus het excuus kan je achterwege laten.

Lidmaatschap voor 2 samen of apart trainen.

€ 62.75 per maand/ 2 personen

(1x per week) Jaar abonnement, wordt automatisch. incasso wordt van 1 rekening ingehouden.

Move2duo-extra

Een abonnement voor vrienden, collega's of familie om met z'n tweeŽn samen te trainen of apart. Dit is leuk en effectief maar ook motiverend. Zo houd je het langer vol en zullen de resultaten sneller zichtbaar worden. Voor een aantrekkelijke prijs dus het excuus kun je achterwege laten.

€ 79,00 per maand voor 2 personen(onbeperkt)
Jaar abonnement, wordt automatisch verlengt. incasso wordt van 1 rekening ingehouden.

Move2personal

Wilt u snel resultaat zien en gaat uw voorkeur uit naar privé training dan kunt u hiervoor een afspraak maken om uw tijdstip en plaats te bespreken

Leden € 45,00 per uur
Niet leden € 55.00 per uur

Small group

Met vrienden collega's of familie samen trainen in een besloten groep, dan is Small group training een heel goed alternatief. Maak hiervoor een afspraak met de trainer om de training en locatie te bespreken.

3-10 personen € 55,00 per uur

Doelstellingen

De trainingen zijn bij ons altijd onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Je ontvangt een persoonlijk schema waar je je doelstellingen mee kunt bereiken, maar je kunt ook met de groepslessen meedoen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk en onder leiding van onze trainers die jou tijdens de les kunnen corrigeren om blessures zoveel mogelijk te voorkomen.

Dus geen virtuele trainingen zonder begeleiding!

Sporten bij Move2sport

Ben jij nog aan het twijfelen welke sportschool het beste bij jou past zonder enige verplichtingen? Probeer een gratis proefles en eventueel na de proefles de trainingskaart aan, deze kost €15,00 en je kunt 5x trainen zonder enige verplichting. Zo kun je zelf beleven dat Move2sport niet zomaar een sportschool is!

Jouw succes = onze missie

wordt nu lid bij move2sport want move2sport is niet zomaar een sportschool!