Bedrijfsfitness bij Move2sport

Bedrijfsfitness bij Move2sport

"Of je lekker in je vel zit, je kiplekker voelt of fit bent" is afhankelijk van je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Wij leven in een tijdperk waarin steeds hogere eisen worden gesteld aan inzet, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Hierdoor kan de gezondheid onder druk komen te staan, met lichamelijke klachten als gevolg.

Dee meeste klachten gaan over de rug, Mensen met rugklachten krijgen praktisch altijd hetzelfde advies: 'Versterk de rug- en buikspieren.

Maar als dat zo'n goed recept is, waarom heeft dan nog steeds 85-90% van de bevolking rugklachten? En waarom worden de klachten bij deze groep mensen veelal erger?

Een heldere en energieke geest, minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit, grote stressbestendigheid, maar vooral opgewekte en fitte medewerkers! Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat bedrijfsfitness bijdraagt aan gezonder personeel. En dat wil toch iedere werkgever! Ziekteverzuim is immers voor bedrijven een forse kostenpost.

Help uw medewerkers een stap in de richting van een nieuwe levensstijl te zetten. Stimuleer ze om regelmatig te trainen met een aantrekkelijk abonnement. Voor bedrijfsfitness hoeft bij We Move2sport geen inschrijfgeld betaald te worden. Bovendien is bedrijfsfitness fiscaal erg aantrekkelijk. Neem gerust even contact met ons op voor een afspraak. Bovendien hebben wij een samenwerkingsverband met fysiotherapeuten en masseurs.

Wat zijn de voordelen van de bedrijfsfitness voor uw bedrijf?
  • Geen inschrijfgeld
  • Fitte en energieke werknemers
  • Lager ziekteverzuim
  • Teamvorming
  • Fiscaal voordeel
De meeste gehoorde klachten gaan over de rug. bedrijfsfitness is fiscaal erg aantrekkelijk. Fitte en energieke werknemers.