Onze trainers

Het vinden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Van de Nederlanders wil 70% wel meer wil bewegen, maar deze groep mensen weet niet hoe! Ons team speciaal opgeleide trainers en coaches kan u goed helpen bij het behalen van uw doelstellingen.

 Kwalificaties

Sportopleiding EFAA
Fitness trainer niv-3
Personal trainer (master) niv-4
KNSB schaatstrainer niv-3 (licentie)

Selectie trainer ijsclub Haarlem

KNSB schaatscoach niv-3(licentie)
Sport preventie trainer
NGS Sportmasseur (licentie)
EHBSO eerste hulp bij sport ongevallen BHV bedrijfs hulp verlening

Specialiteit

Specifieke sporttraining( schaatsen)
Specifieke sporttraining voor diverse sporten voor de coordinatie / lenigheid / uithoudingsvermogen / kracht en snelheid
Begeleiding van ouderen in de beweeg training, met en zonder klachten
Krachttraining
Personal Training / Coaching

Favoriete sport

Schaatsen, wielersport, hardlopen, fitness, in-line skate

Hobby's

Sport, lezen

 


Richard de Jonge

Ik ben Richard de Jonge, trainer/coach en eigenaar/oprichter van Move2sport.

Mijn passie is gezondheid en sport, ik vindt het heerlijk om mensen te begeleiden naar hun doel, of dit nu lekker in je vel is of om een prestaties te behalen voor een sport. Ik ben begonnen in de sport en al snel uitgegroeid naar Personal Trainer en sportmasseur. Ik heb gewerkt in grote fitness centra`s ik vond daar de begeleiding ver te zoeken en dat dit beter kon voor de mensen daar ik was en ben ik nog steeds ervan overtuigd, en ben een kleine sport en beweeg centrum begonnen met goed gemotiveerd en gecertificeerde medewerkers die altijd weer de motivatie erin houden.
Scholing en trainingen zijn zeer belangrijk in ons vak om te verbeteren en te vernieuwen om dit over te brengen naar mijn klanten.
Verder geef ik nog schaatstraining bij IJsclub Haarlem zowel zomers als s`winters aan pupillen wedstrijd rijders en dit is een hele uitgading voor me en leuk om te doen! Ook geef ik trainingen aan ieder die wil leren schaatsen en of techniek wil verbeteren, van personal tot groepen.

Ik geloof erin dat sporten / bewegen goed en gezond is voor lichaam en geest, maar dat het vooral belangrijk is dat je er plezier in hebt en het een goed gevoel geeft. Het laatste voorkomt dat je voortijdig afhaakt voordat het doel bereikt is. Omdat mijn persoonlijke motivatie groot is en het met alle plezier doe geeft het voor iedereen een voldoening.

Specialiteit

Sport Training en Coaching-
Explosief en isometrisch krachttraining
Knie, heup en core stability
Duur training en circuit training.

Favoriete sport

Zaalvoetbal
Veldvoetbal
straatbasketbal en fitness

Hobby's

Music maken en Sporten ( indoor en outdoor)

 


John Patrick (JP) Bandamoy

Mijn naam is John Patrick (JP) Bandamoy. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam.

Ik werk veel met (top)sporters. Hiermee bedoel ik sporten zoals honkbal, voetbal (futszaal en veld), tennis en veldhockey.

Gezondheid en beweging is voor mij een absolute passie en daarom ben ik de opleiding fysiotherapie gaan volgen. Tijdens de opleiding heb ik mij ontwikkeld in het begrijpen van de menselijke bewegingsapparaat en de samenhang tussen lichaam en geest. Het blijft verbazingwekkend hoe belangrijk beweging is voor de gezondheid. Mijn filosofie is "health is wealth”, om gezond te blijven, is een doelgerichte bewegingspatroon noodzakelijk. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als fitnesstrainer bij Move2sport beweeg en trainingscentrum, Naast het feit dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut (ZZP`er) begeleid ik via Manual fysion de eerste klasse Honkbal L&D Amsterdam Pirates. Tevens ben ik een gediplomeerd EHBO’er omdat uw veiligheid voorop staat.Kwalificaties


 

 


Ilse Bottema

Ik ben al van kinds af aan geïnteresseerd in het menselijk lichaam, met name de anatomie en fysiologie. Het was dan ook niet vreemd voor mijn familie en vrienden dat ik hier een opleiding voor ging volgen. Dit was de opleiding fitnesstrainer A. In maart 2015 ben ik bij Move2Sport terecht gekomen om stage te gaan lopen. Na mijn stagetijd ben ik er als vaste trainer aangenomen voor de circuittraining op de zaterdagochtend. Afgelopen jaar heb ik zowel binnen- als buitentrainingen gegeven, wat een hele leuke afwisseling is. Doormiddel van deze trainingen heb ik veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik dankzij Richard en de leden mezelf kunnen ontwikkelen in het geven van groepstrainingen. Inmiddels geef ik bij Move2Sport training op donderdagavond en laat zien hoe belangrijk het is om je leefstijl aan te passen of te onderhouden.

Naast mijn werk bij Move2Sport volg ik een opleiding voor gewichtsconsulent. Hier leren we over wat voeding met je doet, wat de juiste energiebalans is en we leren mensen te begeleiden in het afvallen of aankomen. Dit is een goede combinatie bij mijn sport werkzaamheden bij Move2Sport. Mochten mensen vragen hebben om naast het sporten hun voeding aan te passen lijkt mij dit erg leuk om hen daar bij te helpen om hun leefstijl te vinden.Specialiteit:

Kwalificaties:

Fitnesstrainer A
Pupillen junioren trainer
Tc 3 voetbal

Specialiteiten:

Circuittraining
voetbaltraining

Hobby’s:

Voetbal
Fitness


Mike Korf

Sinds 1 juli 2016 werk ik bij Move2Sport. Via mijn opleiding bij het CIOS ben ik hier terecht gekomen. Al snel voelde ik mij er erg op mijn gemak. Dit kwam vooral omdat mijn collega’s heel vriendelijk en behulpzaam zijn. Maar ook de leden stellen mij op mijn gemak en zijn altijd in voor en praatje. Bij het CIOS is mijn hoofdvak Fitness. Hierbij heb ik ook veel te maken met hoe het menselijk lichaam werkt. Dit komt zeer goed van pas tijdens mijn werk bij Move2Sport. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sporten. Mede door al deze ervaringen hoop ik dat deze een goede aanloop zal zijn voor mijn toekomst in de sport.

Naast mijn werk bij Move2sport werk ik ook bij SeaSide sport in IJmuiden op het strand. Ook loop ik stage bij V.V. IJmuiden waar ik zelf al mijn hele leven voetbal. Bij deze club ben ik trainer van de jeugd tot 12 jaar. Ik ben werkzaam op woensdag avond en vrijdag middag/avond . Elke woensdag geef ik een killer combat training tussen 20:00 en 21:00. Ook geef ik personal training en help ik mensen met hun persoonlijk schema.

Hopelijk zie ik u snel in de sportschool.